#80419 Any template does not show correctly on frontend

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Any template does not show correctly on frontend

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Jens Bayer

    Hello support,

    I created a new website making use of a template, which isn´t showing correctly on the frontend. WordPress, Theme and Plugins are all updated and I also installed all neccessary Plugins for Elementor and Jupiter X to work.  I also installed a different template to see if it´s just that one template thats´s not working but the other template didn´t work either.

    I attached two images to visualize the issue. template-01 is showing how it looks in my frontend and template-02 shows how it´s supposed to look.

    How can I fix this issue?

    Kind Regards.

    Nodari Support Team

    Hey Jens

    Sorry about that, Yes, we are aware, please update the Jupiter X core plugin to the latest version and check again, this should help, if you still encounter any problems please provide access details to your website privately and we will check your problem

    Thanks

    Private
    Jens Bayer
    This reply has been marked as private.
    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    I’ve imported the requested template once again to fix the issue.

    Please clear your browser cache and check the site now.

     

    Regards.

    Jens Bayer

    Thank you very much! It works now.

    Private
    Amir Rather Support Team
    This reply has been marked as private.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login