#77914 API Key Not working

Landing Forums The Ken WordPress Theme API Key Not working

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Debbie Ozarko

    Hello,

    I’ve registered “The Ken” theme at the Artbees Themes Portal and have entered my API key into the appropriate area. When I click the Register button, nothing happens. I’ve attached a screenshot in case that helps.

    Once this issue is rectified, I would also like to know how to install your base demo, the one that immediately appears at this link https://preview.themeforest.net/item/the-ken-multipurpose-creative-wordpress-theme-/full_screen_preview/7281173

    I appreciate your help in this matter.

    Debbie

    Amir Rather Support Team

    Could you please send over your administrative WordPress access so we can check what might be going on in the backend? We’ll need permission to debug this.

    Private
    Debbie Ozarko
    This reply has been marked as private.
    Private
    Debbie Ozarko
    This reply has been marked as private.
    Alexander Support Team

    Hello,

    The issue with registering the theme was caused by the latest WordPress update 5.5. To fix it I installed the Test jQuery Updates plugin and enabled the jQuery Migrate option https://prnt.sc/tzpxe9

    Please try to register the theme now.

    As for the template import, please check this article https://themes.artbees.net/docs/installing-templates/ . The template you asked is called The Ken Default Template https://prnt.sc/u61hc3

     

    Regards.

    nuseybe karakurt

    Hi,

    I’ve registered “The Ken” theme at the Artbees Themes Portal and have entered my API key into the appropriate area. When I click the Register button, nothing happens.

    I appreciate your help in this matter.

     

    Nuseybe

    nuseybe karakurt

    I did it

    Amir Rather Support Team

    Glad to hear that 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login