#138995 blog archive page issues

Landing Forums The Ken WordPress Theme blog archive page issues

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Thomas Afrim

    If you open this URL in firefox sometimes you will see the posts grid/list and sometimes you will see no images and no title in this page (see also attached screenshot).
    After some page reload its working. Why?

    I entered the URL into <label for=”bbp_server_credentials”>Website Access Credentials field.
    </label>

     

    We using latest version of your theme and plugins. If you deactivate all other plugins it will not help to solve the issue.
    We reupload all theme files, this also not solve our issue.

    Error/debug log is empty.

     

    We are using an high performance server with a lot of power:
    Memory limit: 1GB.

    256GB RAM.

    24 dedicated XEON cores.

    PHP 7.4.

    Private
    Nodari Support Team
    This reply has been marked as private.
    Thomas Afrim

    Sorry, i mean chrome and safari on mac.

    Nodari Support Team

    Thomas, I have absolutely the same screen in any browser, here is a screenshot from Chrome: https://monosnap.com/file/s1ACm64qqWKq5ibBj8RY9jv7wLxdoi
    can you please provide a screenshot from you?

    Regards

    Thomas Afrim

    ok great, the issue is solved. thank you.

    This ticket is open since some days: https://themes.artbees.net/forums/topic/sidebar-in-news-archive-duplicated/#post-139173

    Nodari Support Team

    You are welcome Thomas

    I will mark this case as resolved for now, feel free to contact us again, other ticket will be answered shortly.

    Regards

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login