#79412 Contact form not working

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Contact form not working

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • Roel Oortgiesen

    My ‘Form’ widget is not working anymore on my contactpage https://earn-e.com/contact/.

    Everything is up to date, I already disabled and enabled the Raven plugin and downgraded Elementor to 2.9.14 no result, pls help cause I need this for customer support!

    Can you pls check?

    Danish Iqbal Support Team

    Hello Roel,

     

    I checked the site and yes, I can see the issue.

     

    Could you please allow me to disable the plugins temporarily to debug this issue?

    Also, allow me to downgrade WordPress?

     

    Furthermore, please share the FTP details so that I can check the WordPress debug logs for any error.

    Ensure that the error logs/debug mode is enabled on the server.

     

    Regards.

    Roel Oortgiesen

    Hello Danish,

    Thanks for checking, yes do what you need to do!

    The weird thing is the form on my feedback page is working, see here: https://earn-e.com/feedback

    FTP I will send private.

    Private
    Roel Oortgiesen
    This reply has been marked as private.
    Roel Oortgiesen

    Hello Danish, any progress?

    Danish Iqbal Support Team

    Hello Roel,

     

    I debugged this issue for long and here is my theory.

    When you updated the Elementor, it somehow messed up the ID’s of the forms which stopped the forms from working.

     

    The feedback form worked because you added that after updating the Elementor? Is that right?

    If that is right, then, my theory is right too. If not, then, the issue is something else.

     

    To fix the issue, I downgraded the Elementor to 2.9.14. I then deleted the forms and re-added them which refreshed their ID’s and hence the forms are working for now.

    But you still need to debug this for few days. Here is what you should do: Please do not update the Elementor and try to submit both the forms every day to see whether they are working or not.

     

    Let me know your feedback.

     

    Regards.

    Grzegorz Kocyłowski

    Hello Danish Iqbal,

    Your solution helped.
    It is not known for how long, because after some time I will have to update elemontor
    But most importantly, it works now.
    I see a lot of people on the forum have this problem.
    Thank you very much 🙂

    Danish Iqbal Support Team

    Hello Grzegorz,

     

    Glad the solution worked for you 🙂

    I think for now it’s better to stick to the previous stable version of the Elementor which is 2.9.14 because the Elementor guys have made some drastic changes to the version 3 which triggered problems with all themes and plugins depending upon it.

    You can update after a while once most of the bugs are taken care of.

     

    Regards.

    Roel Oortgiesen

    Hello Danish,

    My forms also work again, thank you!

    I see you installed a plugin ‘WP Downgrade | Specific Core Version’ can I disable/delete it?

    Cheers

     

    Danish Iqbal Support Team

    Hello Roel,

     

    You’re welcome 🙂

    Yes, you can delete that plugin.

     

    Regards.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login