#137561 Elementor Issue

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Elementor Issue

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Colm McLaughlin

    Hi,

    As you can see per the attached screenshot we are not able to open blocks in Elementor.

    We also have a warning notice at the top of the page which is visible in the screenshot also.

    Thanks very much for looking into this.

    Amir Rather Support Team

    Hi there

    Please try adding the below lines to the wp-config.php file in your website root,

    ini_set('log_errors','On');
    ini_set('display_errors','Off');
    ini_set('error_reporting', E_ALL );
    define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
    define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

    These are only warnings and won’t affect anything.

    Looking forward to your feedback šŸ™‚

    Private
    Colm McLaughlin
    This reply has been marked as private.
    Amir Rather Support Team

    Hi

    After updating Elementor to 3.4.x and higher, the widgets of Elementor may not appear due to a conflict with the Raven plugin. You should keep the Raven plugin deactivated because you no longer need it. The Raven plugin has been merged with the Jupiter X Core plugin and keeping it active can cause further issues like this. In order to resolve this issue, remove the Raven plugin and use the Transient Manager plugin and remove all of your transients once.

    I did this on your site, please check now šŸ™‚

    Private
    Colm McLaughlin
    This reply has been marked as private.
    Amir Rather Support Team

    You’re most welcome šŸ™‚

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login