#127179 Elementor showing square icons

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Elementor showing square icons

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Sam

    Hi, it seems that my elementor is not showing any icons instead they are all square. I made sure that FontAwesome has been enabled in Elementor setting, made sure there is enough memory, cleared the cache multiple times yet nothing worked.

    I’ve noticed this problems has also caused another issue where “SKIP TO CONTENT” link appears on the top left corner of the website with white paddings around it, I would like to be able to remove it.

    I’ve also noticed that whatever change I make to the HOMEPAGE which is currently an Under Construction page, it does not reflect on the front-end.

    Please help!

     

    Sam

    In addition to this, it seems that the fonts that are showing on the homepage are without style hence looking like a Times New Roman font. This is also another problem along with the issues I mentioned above.

    Nodari Support Team

    Hi Sam

    Did you migrate your website recently? I see many errors in the console that are related to migration, check this out: https://prnt.sc/1gfxhq5 looks like site migration was done not properly, may I know how you did it?
    If you have a chance to do it again but with the right tools that could fix your problem, I see files are already moved but URL values are not updated in the database, go to staging site and export database by using this plugin and then import it on the live website:
    https://wordpress.org/plugins/wp-migrate-db/

    If you don’t have access to the staging site then this plugin can help replace all the old URLs on the live site:
    https://wordpress.org/plugins/better-search-replace/
    But create a backup before running it

    Let me know the results, Sam

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login