#82103 Elementor Theme Style not working

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Elementor Theme Style not working

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • Gabriel

    Hi Team! I’m working on the site http://dimension.benjopodlech.com/home

    I set under Elementor Theme Style all the colors and fonts and they were working correctly.

    Suddenly the whole site took as reference the fonts from “Customize”……. How can I switch it back?

    Here you can see a more exact example https://dimension.benjopodlech.com/pasavanzado/ all the paragraph text should be on white under Montserrat.

    Thanks!

    Gabriel

    Just to bring more information…. The Blog for example takes perfectly the fonts from Elementor Theme Style…

    You can see it here https://dimension.benjopodlech.com/carta-a-mi-adolescente-interior/

    Now yes, I rest my case 🙂

    Thanks!

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    You need change Theme Style settings clicking the burger icon in the Elementor editor https://take.ms/BCb4D , https://take.ms/tg5dj , change the background color https://take.ms/3z2po and the font in the Typography section.

     

    Let us know the result.

    Regards.

    Gabriel

    Hi Tatyana, thanks for your answer.

    As I was explaining my theme Styles are correctly configured as you can see on this video here

    And on this video  you can see an example were my text widget font is set as “Default” but the site stills uses the fonts from “Customize” as I show you on this video

    The strange fact is that 2 days ago the site was responding to Elementor Theme Styles and suddenly swtiched to Customize fonts.

    The background color in black is ok, I don’t need to change it.

    Please I need a solutions.

    Thanks 🙂

    Gabriel

    Hi! I need an answer on this please.

    All my site is not taking the Elementor Theme Style, just the Blog articles.

    Is urgent for me to solve this situation.

    Thanks

    Gabriel

    Going deeper on this issue I realize that H1 – H2 – H3 works with Elementor Theme Style while P is working with the Customizer Font.

    How do I disable Customizer Font for P ??

    Thanks.

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I see that p tag uses elementor style https://take.ms/nkTRa .

    Have you made any changes for that?

     

    Looking forward to your reply.

    Regards.

    Gabriel

    Hi Tatyana, I didn’t make any modifications.

    As I told you before  and shown you on th videos 2 days ago the site was responding correctly to Elementor Theme Styles and suddenly the P tag went to Customize.

    I’ll ask you please to check this video where you can see all the process and see by yourself what’s happening.

    Remember please that you also have the credentials to the site in order to investigate more.

    I’ll apreciate a lot a quick answer on this.

    Thanks!

     

    Gabriel

    Tatyana… I finally solved it…

    I had to set all values to 0 on Customizer fonts!

    Have a good weekend ahead!

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Glad to hear that it’s resolved 🙂

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login