#131259 Elementor Widget Panel not showing in Admin

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Elementor Widget Panel not showing in Admin

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Amy Zealand

    <div>All my JupiterX websites (>40) currently have an issue where I cannot click on the ‘9 dots’ app launcher button in Elementor to bring up the widget panel with list of available widgets.</div>
    <div></div>
    <div>To reproduce the problem:</div>
    <div>1. Click ‘Edit page with elementor’.</div>
    <div>2. Attempt to click the ‘9 dots’ app launcher  button to bring up the widget panel with list of available widgets.</div>
    <div>3. Nothing happens</div>
    <div></div>
    <div>It doesn’t matter if I create a new section or if I click on an existing section.</div>
    <div></div>
    <div>
    <div>I’ve deactivated all plugins other than Elementor and JupiterX core, and still see the issue.</div>
    </div>
    <div>Everything (WordPress, Plugins, JupiterX) are up to date.</div>
    <div>I’ve tried on Chrome and Firefox.</div>
    <div></div>
    <div>Help would be much appreciated.</div>

    Nodari Support Team

    Hey there

    I removed the Raven plugin installed the Transients Manager plugin, and cleared transients, Elementor editor is normally working now https://prnt.sc/1s4knyj

    Regards

    Todd Whittle

    Nodari, THANK YOU!  This was driving me NUTS!

    Amir Rather Support Team

    You are most welcome 🙂

    Amy Zealand

    Thank you #Nodari for your  help and your clear explanation of how to fix 🙂

    Nodari Support Team

    Thank you Amy for kind words 🙂

    Have a good day

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login