#79801 Email form no longer working

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Email form no longer working

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • marc ribé llenas

    Hi there,
    <div>The email form seems to have broken, recently.</div>
    <div></div>
    <div>This used to work fine, like in this page that still works correctly: https://animaescueladevida.<wbr />com/explicanos/
    <div></div>
    <div>But for the past while (few days?), when creating that exact same contact form, pressing the “Send” button hangs and the email is not received. Here are two example created recently that don’t work:</div>
    <div>https://animaescueladevida.<wbr />com/retiro-medita-conecta-<wbr />fluye/</div>
    <div>https://animaescueladevida.<wbr />com/elementor-7539/</div>
    <div></div>
    The settings are the exact same. I just tried reverting from Elementor 3 back to 2.9.14. The issue is still there. Any ideas?</div>
    <div></div>
    <div>Our web folks are telling us that this is a theme bug. We would prefer not to change themes, but this issue for instance deprives us of a basic function – insert a form for people to email us.</div>
    <div></div>
    <div>Thank you</div>
    <div>Regards</div>

    Grzegorz Kocyłowski

    <span class=”tlid-translation translation” lang=”en”><span class=”” title=””>Hello,</span>
    <span class=”” title=””>I have the same problem with the form :(</span>
    <span class=”” title=””>the server logs show that there is a problem with the Raven plugin</span></span>.

    [Wed Sep 02 14:36:12.878662 2020] [proxy_fcgi:error] [pid 21615] [client 149.156.105.94:51191] AH01071: Got error ‘PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Error: Class ‘Raven\\Modules\\Forms\\Fields\\’ not found in /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-content/plugins/raven/includes/modules/forms/classes/ajax-handler.php:217\nStack trace:\n#0 /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-content/plugins/raven/includes/modules/forms/classes/ajax-handler.php(114): Raven\\Modules\\Forms\\Classes\\Ajax_Handler->validate_fields()\n#1 /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): Raven\\Modules\\Forms\\Classes\\Ajax_Handler->handle_frontend(”)\n#2 /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(”, Array)\n#3 /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array)\n#4 /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-admin/admin-ajax.php(191): do_action(‘wp_ajax_nopriv_…’)\n#5 {main}\n  thrown in /home/eaiibgrp/kair/public_html/wp-content/plugins/raven/includes/modules/forms/classes/ajax-handler.php on line 217′, referer: https://kair.agh.edu.pl/kontakt/

    <span class=”tlid-translation translation” lang=”en”><span title=””>I was very happy with this Jupiter X theme,</span>
    <span class=”” title=””>But for two months there are more and more bugs unfortunately after updates …</span></span>

     

    Danish Iqbal Support Team

    Hello Marc,

     

    The issue is happening because of Elementor version 3 and yes, simply rolling it back does not fix the issue.

    Here is the solution https://themes.artbees.net/forums/topic/form-problem-with-sending-emails/#post-79930

     

    Let me know if you require more help OR if you want me to fix it personally for you.

     

    Regards.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login