#134206 ERROR WHEN INSTALLING ELEMENTOR PRO BLOG TEMPLATE

Landing Forums JupiterX WordPress Theme ERROR WHEN INSTALLING ELEMENTOR PRO BLOG TEMPLATE

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • john tumelty

    hello

    im attempting to add an existing blog template from ELEMENTOR PRO, for SINGLE POST

    when i chooses the one i want under BLOCKS (screen grab enclosed)

    and select to install, i keep getting an error. (screen grab enclosed)

    can you help me install this template as my single post template.

    I want it to be the global template for all blogs.

    Nodari Support Team

    Hey there

    Sorry about that, a similar problem was recently reported by another customer as well and it was a problem with the Elementor Pro, unfortunately, I don’t know what was the solution since the customer contacted tot he Elementor support, I recommend you to contact Elementor support as well

    Regards

    john tumelty

    ok, i was able to update it with ELEMENTOR SUPPORT HELP

    now back to he issue at hand, if i may !

    I have made a version of the post template under templates (screen grab enclosed)

    called NEW.SINGLE POST

    Now, that the template is made, how do i get this template to be applied TO ALL BLOGS?

    ( for example i have  a redo one blog called : NEW.Wholeness Business Coaching: An Inside-Out Approach to Biz

    (screen grab enclosed) 

    when i load it– it doesn’t apply automatically as it should bc I have it  set on display condition to apply for ALL POSTS?

    my hope is to apply this template ALL POSTS, existing ones and any new ones i create going forward.

    hope that is clear

    and thanks for you brains !

    jnnyT

    john tumelty

    never mind, i figured it out

     

    thanks

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    We are glad to know you found a solution.

    Thank you for informing.

     

     

    Regards.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login