#47660 Error with button in header builder

Landing Forums Jupiter WordPress Theme Error with button in header builder

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • Danny

    When I add a button in header builder it adds a blank white space below the header which then goes away when the window is manually resized.

    This is only happening on desktop.

    Any ideas why?

    Danny

    These should help to explain what I am seeing!

    The first image (The one with the white space) is as soon as any page loads. The second is how it looks when the browser page is dragged in (how it should look with no white space between the purple border and the image below)

    Nodari Support Team

    Hi Danny

    Please add this CSS code in options panel > advanced > custom CSS:

    .mkhb-fixed--filled {
    height: 92px !important;
    }

    let me know if it worked

    Danny

    Perfect, thank you!

    Amir Rather Support Team

    You’re Most welcome ๐Ÿ™‚

    Private
    Danny
    This reply has been marked as private.
    Amir Rather Support Team

    @Danny

    Could you please send over your administrative WordPress access(in a private reply) so we can check what might be going on in the backend? We’ll need permission to debug this.

    Regards

    Private
    Danny
    This reply has been marked as private.
    Private
    Danny
    This reply has been marked as private.
    Amir Rather Support Team

    Hi There

    I corrected it, if you wish to make the Mega Menu please follow the steps in this https://themes.artbees.net/docs/creating-mega-menu-using-jetmenu-plugin-in-jupiter-x/ Carefully,

    Let us know the results ๐Ÿ™‚

    Regards

    Danny

    Thank you so much that was very helpful!

     

    I almost have it correct but one of the dropdowns are appearing twice.

    Also is there any way to force it so the 3 dot menu part doesn’t come up at all?

     

    Many thanks!

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I disabled “Menu Rollup” option in JetMenu settings https://take.ms/l0fae and 3 dots are not shown now.

    Can you clarify the issue with the dropdowns?

    Please show a screenshot where they are shown twice.

     

    Thank you.

    Regards.

    Danny

    Ahh roll up! Thank you that’s the setting I was looking for!

    So the last issue now is I assume the ‘Relative to Menu Item’ setting would mean it will align central below the relevant menu item, is this not how this feature works?

    Thank you very much

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I’m sorry, but your last query is a bit unclear for me.

    Can you please clarify with more details and show screenshots if possible?

     

    Much appreciated.

    Regards.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login