#129971 Flashing font on the header menu of my website

Landing Forums Jupiter WordPress Theme Flashing font on the header menu of my website

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • Gilles Blanchet

    Dear Team,

    Je viens de créer un nouveau site avec votre excellent Jupiter.

    A contrario de la majeure partie des sites que j’ai créé avec Jupiter (par exemple : https://creation-sites-internet.ch/marketing-digital-lausanne/ ), celui-ci https://agence-digital-marketing.ch/ présente un important “flashing font effect”.

    En plus il semble que cela arrive à chaque page, comme si la police devait se recharger à chaque page (donc un effet flashing font à chaque page visitée).

    Aussi j’ai choisi la font Helvetica Neue comme font default/fallback, mais chez moi c’est la Time qui s’affiche brièvement.

    Je ne comprends pas pourquoi, j’ai essayé de mettre des plugins pour les font google mais cela ne fonctionne pas.

    Pourriez-vous regarder cela et m’apporter votre aide ?

    Merci beaucoup.

    Best regards

    Gilles Blanchet

     

    Dear Team,

    I have just created a new site with your excellent Jupiter Theme (thank you !).

    Unlike most of the sites I have created with Jupiter (for example: https://creation-sites-internet.ch/marketing-digital-lausanne/ ), this one https://agence-digital-marketing.ch/ has a significant “flashing font effect”on the top head menu.

    Moreover it seems that it happens on each page, as if the font had to reload on each page (so a flashing font effect on each visited page).

    Also I have chosen Helvetica Neue as my default/fallback font, but in my case it is Time font that is displayed briefly.

    I don’t understand why, I tried to put plugins for google fonts swap or other but it doesn’t work.

    Could you look into this and help me?

    Thanks a lot.

    Best regards

    Gilles Blanchet

    Private
    Gilles Blanchet
    This reply has been marked as private.
    Nodari Support Team

    Hi Giles

    This problem may occur due to a cache problem or when hosting server response time is slower than required for the website to load, right now im checking your website and cant really reproduce your problem, here is the proof: https://www.loom.com/share/17e7e53593184897bbce1416bdff1199 is this resolved?

    Regards

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login