#136552 Font

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • CHEESE

    Hi, I use “Woocommerce Custom Product Addons” for my product custom on my website https://carrecao.com/produit/sapin-de-noel/.
    I would like select a font for display on the text dynamicly.
    <div class=”tawk-flex tawk-flex-bottom tawk-visitor-chat”>
    <div class=”tawk-message-body tawk-margin-xsmall-left “>
    <div>
    <div class=”tawk-card tawk-card-primary tawk-card-small tawk-visitor-chat-bubble tawk-text-regular-3″><span class=””>I use an Adobe font, the license is activated on Elementor and on Jupiter X settings. </span></div>
    <div></div>
    </div>
    <div>
    <div id=”messageId-c7ri7gktdjdo1638260194470″ class=”tawk-message-bubble”>
    <div class=”tawk-flex tawk-flex-bottom tawk-visitor-chat”>
    <div class=”tawk-message-body tawk-margin-xsmall-left “>
    <div>
    <div class=”tawk-card tawk-card-primary tawk-card-small tawk-visitor-chat-bubble tawk-text-regular-3″><span class=””>The customization works correctly if I am on the same adobe account connected with Elementor but when I am not with a computer connected to the same Adobe account, the extension does not get my font.</span></div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div class=”clearfix”></div>
    </div>
    <div id=”messageId-vjq63hnlv9so1638260200882″ class=”tawk-message-bubble”>
    <div class=”tawk-flex tawk-flex-bottom tawk-visitor-chat”>
    <div class=”tawk-flex-none”>The problem does not come from Elementor because when I apply the font to a title, everyone sees the customization correctly.

    I have contacted the addon support, and they say that the module retrieves the fonts loaded by the theme.</div>
    <div></div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div>Can you help me please ? Thanks in advance.</div>

    CHEESE

    Hi, I use “Woocommerce Custom Product Addons” for my product custom on my website https://carrecao.com/produit/sapin-de-noel/.
    I would like select a font for display on the text dynamicly.
    I use an Adobe font, the license is activated on Elementor and on Jupiter X settings. </span></div>
    The customization works correctly if I am on the same adobe account connected with Elementor but when I am not with a computer connected to the same Adobe account, the extension does not get my font.

    The problem does not come from Elementor because when I apply the font to a title, everyone sees the customization correctly.

    I have contacted the addon support, and they say that the module retrieves the fonts loaded by the theme.</div>
    Can you help me please ? Thanks in advance.

    Amir Rather Support Team

    Hello there!

    Sorry for the delay,

    Please mention the font name and where in this product https://take.ms/ZxRyi should it show?

    Waiting for your reply 🙂

    Regards

    CHEESE

    Hi Amir, thanks for your help.
    here is a video to explain you more in detail : https://popita.fromsmash.com/artbees

    And also a more complete summary :
    URL of the website: https://carrecao.com/
    URL where we see the problem : https://carrecao.com/produit/<wbr />sapin-de-noel/
    To be viewed on a computer with the font enabled on Adobe, as on the video + on a computer without license.
    The test version is only reproduced on this product.

    To configure my customization module, I go to :
    – Product > product customization options.
    – I have different rules depending on the product, each rule calls the customization function “Typeface choice”. We are working on rule 13 only, I will decline later if we find the solution.
    – Typeface choice” = radio to choose the font you want to display.
    – This function is then called in the field to customize the text entered
    The system works on my computer because I have the same Adobe license activated as the one activated on Elementor
    When I go to a computer that does not have the license, this display does not work.
    – The video explains how to see the rendering I want. I remind you that on the video it works very well! I want it to work on all computers…

    Thanks in advance.
    Best regards.

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi there,

    Sorry for the delayed response. After observing the video carefully, I could understand the issue. However, when I’m checking the product, I don’t see the radio groups being able to select the font families. I added the radio groups manually and changed the bind to the text area to set the font family based on the selected radio group value, however, then I realized you didn’t embed the Typekit fonts at all. The fonts are not there so the website can not render those fonts. I believe at some points, you have changed the font selection scenario and in order to get to the exact same point that you were, I need your help reproducing the issue on the same product page so I will be able to investigate it. Right now, I don’t see any Typekit font embedded on your website so it is obviously not working. I’m not sure if you did it intentionally or it’s another issue.

    Bests

    CHEESE

    Hi, indeed we worked at the same time on the problem sorry.
    We do have Adobe Fonts imported into the theme using our license. Only these were not called as secondary fonts (or waiting list fonts) neither in the Jupiter X theme nor in the Elementor builder. So, none of them told him to go and get this font.
    We found the problem by adding secondary fonts in Elementor customization. Now it works properly.
    Thank you very much for your investment.
    Have a nice day.

    Bests

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    We are glad to know you found a solution.

    Thank you for informing 🙂

    Have a nice day too.

     

    Regards.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login