#134290 Front-end styles not displaying following Elementor update

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Front-end styles not displaying following Elementor update

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • David Wheeler

    Hi there

    The viewable styles on the front-end of my site are no longer correct following an update to Elementor yesterday.

    The site looks fine in the Customiser and when editing templates in Elementor. See screenshot attached and then compare to my broken site URL you will see the front-end styles are not loading correctly.

    Are there any known compatibility issues with the latest version of Elementor and Jupiter X?

    I am using this latest version of Elementor on other sites with different themes so I can only assume so compatibility issue with Jupiter X.

    I have tried to regenerate the styles in Elementor Tools (Regenerate CSS & Data).

    No caching plugins are enabled.

    I am using –

    • Jupiter X v1.26.0
    • Jupiter X Core v1.23.0
    • Elementor 3.4.6

    Kind regards, David

    Nodari Support Team

    Hi David

    Sorry about that, can you please also provide access details of your website? let me check the dashboard

    Regards

    Private
    David Wheeler
    This reply has been marked as private.
    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    We are glad to know you found a solution.

    Thank you for informing.

     

    Regards.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login