#132977 Header / menu not working right after transfering the website

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Header / menu not working right after transfering the website

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • manu.parssinen-b7f2663d

    Hello,

    My customer has a working website done with Jupiter X at

    https://www.sdpkerava.fi/

    They wanted a new website based on that one, so I purchased another licence of Jupiter X (the recently activated one).

    Then I used WPVivid Backup to make backup of the website and retrieved them at the new website at https://www.sdpvantaakerava.fi/ (currently hidden from public with “coming soon”).

    Everything worked well, except the header/menu got completely broken and not even after spending hours I have been able to figure out how to fix it.

    I’ve attached images and access credentials to the new website. I wonder if you could help me here, I would need the site in working order soon.

    I see that the Site Health complains about insufficient PHP memory, but it is set at 1536M from the Control Panel… So this is a mystery too.

    All the best,
    Manu

    Nodari Support Team

    Hi there

    Sorry, but access credentials did not work, and I’m unable to log in, please check access details: https://prnt.sc/1v4yaav

    Regards

    manu.parssinen-b7f2663d

    Should work now, sorry about that.

    Manu

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    I’ve added this code in the wp-config.php file to fix the issue:

    define('UPLOADS', 'wp-content/uploads');

    Please clear the cache and check the site now

     

    Regards.

    manu.parssinen-b7f2663d

    Excellent! Thank you very much, would’ve never thought of that.

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    You are welcome 🙂

    Feel free to create a new topic if you have any other questions.

     

    Regards.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login