#127041 Homepage problem on my website

Landing Forums Jupiter WordPress Theme Homepage problem on my website

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • Halis senturk

    Hello, the home page of my website has changed. The content was supposed to take up the entire page. There is no problem on other pages, but the homepage has a blue background and text that should not be on the margins. It looks like mobile even on desktop. How can I fix?

    Thanks

    Halis senturk

    Solved. Thanks.

     

    Edit : I still need help :/

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by Halis senturk. Reason: Same problem again
    Nodari Support Team

    Hi

    I made some changes, removed the sidebar, and made your homepage full width by setting the page template to ELementor full width, can you please verify it> is this how you wanted it?
    Let me know if there is anything else

    Thanks

    Halis senturk

    Hello,

    It’s okay for this problem but I still need help. When I save the modifications, it’s not displayed correctly. What can I do about that ?

    Also the part3 image is not displayed on mobile. Can you help me ? : Solved

    Thanks

     

     

     

    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by Halis senturk. Reason: Mobile problem solved
    • This reply was modified 2 months, 3 weeks ago by Halis senturk.
    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I see the content is shown fine https://prnt.sc/1g4ie0y ?

    What exactly are you saving?

    Can you describe step by step so we can replicate the issue?

     

    Thank you.

    Regards.

    Halis senturk

    Hello,

    This part is correctly displayed on elementor but the website delete the content as you show on your picture.

    Thanks

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I’m sorry, but I’m a bit confused and can’t understand where you see that content from the screenshot.

    Here is what I see in the Elementor editor https://prnt.sc/1g5zbqb and this is from the frontend https://prnt.sc/1g5zr9b .

    There is no any difference.

    Could you clarify?

     

    Thank you.

    Regards.

    Halis senturk

    Hello,

    When you click to add button on this section as I did, I normally have created another section but when I save on elementor, is going by itself.

    Thanks

    Nodari Support Team

    Good morning Halis

    I’m sorry but the definition is still not enough to understand the problem, I tried everything I could but still, I can’t catch the problem, I also added a new section at the bottom of the page, and it displayed without any issues, can you please explain it once again step by step to reproduce the problem? you can use https://www.loom.com/ to record a video of the problem

    Thanks in advance Halis

    Halis senturk

    Hello,

    As you can see, at the desktop version of the same section some content are missing with the separator. That’s why I’m asking for your help.

    Thanks again

    Amir Rather Support Team

    Hi There

    The Section here https://take.ms/VU77I is given a Negative margin-top so it is overlapping the section on top of it.

    You can remove it and the section will be fully visible.

    Regards

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login