#127701 Icon Cart Issue

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Icon Cart Issue

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Elvis Salic

    Why is it on my site the icon of the cart on the add to cart buttons sometimes becomes a square? it takes a day or two and fixes itself but then it happens again. Why is this? You can see this issue on the links below

    http://soundselectionkits.com/

    https://www.soundselectionkits.com/product/tj-murphy-contraband-loop-kit/

    Nodari Support Team

    Hi Elvis

    You have exact same problem as in this ticket, please try fixes available in these tickets:

    But if for some reason you can’t fix it please provide access details of your website in a PRIVATE reply and we will do this for you

    Regards

    Elvis Salic

    ok I see so if I understand properly, I gotta follow these steps then? https://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-fix-the-mixed-content-error-in-wordpress-step-by-step/

    Nodari Support Team

    Yes, that’s true, please follow the steps explained in the link and let me know the results 🙂

    Elvis Salic

    I did it and it didnt help its still the same

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi there,

    Generally, this issue happens when the URLs in your database are still pointing to the http version of your website. In this case, the ultimate solution is to use the “Better Search and Replace” plugin and replace every record like this:

    http://www.soundselectionkits.com

    to this:

    https://www.soundselectionkits.com

    After that, save your permalinks once from Settings -> Permalinks and clear the theme cache from Jupiter X -> Control Panel -> Settings.

    However, it has another workaround as well. You may just add this to Customizer -> Additional CSS:

    @font-face {
        font-family: "jupiterx";
        src: url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.eot");
        src: url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.eot?#iefix") format('eot'), url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.woff2") format('woff2'), url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.woff") format('woff'), url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.ttf") format('truetype'), url("https://www.soundselectionkits.com/wp-content/themes/jupiterx/lib/assets/fonts/jupiterx.svg#jupiterx") format('svg');
    }

    It should resolve the issue.

    In case you still had issues, please kindly share your WP and FTP credentials in the next PRIVATE replay so we check what is wrong. Thanks.

    Bests

    Elvis Salic

    Thank you I think it worked. The icons seem to load now

    Nodari Support Team

    That’s nice Elvis 🙂

    I will mark this case as closed now, let us know if you have any other questions

    Have a nice day

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login