#138896 jet engine form not working

Landing Forums JupiterX WordPress Theme jet engine form not working

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • Rosaria Di Rocco

    hi,

    jet engine form plugin doesn’t work properly (for example clic on the “FACCIAMO IL PRIMO PASSO” circle bottom in homepage or burger menu):

    • the form doesn’t send the email
    • when you select a form option and go to the next question, if you go back you cannot select the same option as the first time

    thanks,

    Rosaria

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Rosiaria,

    Please accept my sincere apologies but I should mention that this is third-party plugin question and although it is bundled with our product, we can not provide support for issues with a third-party plugin like this. I recommend you to either provide a license for the Jet Engine plugin from here: https://crocoblock.com/plugins/jetengine/ or ask your question through the Crockoblock community:

    https://www.facebook.com/groups/CrocoblockCommunity/

    You can find our support policy here: https://themes.artbees.net/docs/support-policy/

    These troubleshooting guides of Crockoblock plugins might be also helpful: https://crocoblock.com/troubleshooting/

    Thanks for your understanding.

    Best regards

    Rosaria Di Rocco

    hi,

    i tried to contact the plugin’s support but they ask me the license. I have got the plugin within your theme… do i need to buy it anywhere?

    thanks

    Rosaria Di Rocco

    hi,

    I checked and the problem does not concern the plugin but more generally the forms …
    I added a basic form to the page https://www.wearesouthside.it/sample-page/ and it doesn’t work (even if the form seems to be sent successfully form the message).
    what could be the reasons?

    thanks,

    Rosaria

    Nodari Support Team

    Hi Rebeca

    Sorry about that, there are several things to verify and check,

    1. Are you using domain mail? [email protected] if yes, can you please try mails like @gmail.com @hotmail.com ?
    2. reach out to your hosting support and let them know about this problem, they may check why the send mail function is not working and probably can offer a fix for this problem
    3. you can check this article too: https://themes.artbees.net/docs/i-dont-receive-any-email-what-should-i-do/
    4. The last thing, if the form is still not working you may need to configure SMTP service on your installation, we have these steps explained in this documentation: https://themes.artbees.net/docs/configuring-smtp-plugin/ please try it and let me know the results

    Let me know results

    Regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login