#79779 LayerSlider no longer loading on home page

Landing Forums The Ken WordPress Theme LayerSlider no longer loading on home page

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Walt Lindveld

    We have a edgeslider on our home page that has suddenly stopped loading, instead going into an infinite loop, rendering the site unusable.

    We temporarily used another slider plug in so the live page loads OK, but we prefer the edgeslider’s features and would like it repaired.

    We made a copy of the mis-behaving slider page here — https://thembh.com/homepage-broken/

    What is causing it to not load?

    Thank you!

    Amir Rather Support Team

    I see you’re using an older version of Ken, please update to v4.3 first  https://themes.artbees.net/support/ken/release-notes/

    I suggest you try updating with one of these two methods:

    via WordPress dashboard
    or
    via an FTP client.

    Both are described here: https://themes.artbees.net/docs/updating-ken-theme/

    Please take full site backup before updating.

    You can download the v4.3 zip here https://themes.artbees.net/dashboard/releases/

    Looking forward to your response 🙂

    Regards

    Walt Lindveld

    Amir – thank you for your response.

    I did upgrade the KEN theme and the problem is the same:

    What other suggestions do you have?

    Thank you.

    Amir Rather Support Team

    Since WP version 5.5, WordPress has removed support for <b data-stringify-type=”bold”>jQuery migrate</b> and I suspect the issue is related to that. To address this issue, WordPress has released a plugin, please install this plugin https://wordpress.org/plugins/enable-jquery-migrate-helper/ and see if it helps?

    Waiting for your reply 🙂

    Walt Lindveld

    That worked! Thank you.

    Amir Rather Support Team

    You’re most welcome 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login