#77591 Making changes with elementor but they are not showing on main site

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Making changes with elementor but they are not showing on main site

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • james.buckelew-75506e72

    We have just installed a fresh WordPress to a fresh server. The previous one that we were using as deleted. Now when we are editing the pages the updates do not populate to the site when viewing it while not logged in. Changes show in elementor, but when the page is updated they do not show on the site. For instance: fonts – alignment – styling

    Nodari Support Team

    Hey there

    Sorry about that, please provide us with wp-admin login details to your site in the private reply https://prnt.sc/qr3w3e to check the issue.

    Thank you.

    Private
    james.buckelew-75506e72
    This reply has been marked as private.
    james.buckelew-75506e72

     

    Here is a page that the changes are being made in elementor but not populating on the site. Specifically the typography at the bottom right

    Private
    Nodari Support Team
    This reply has been marked as private.
    james.buckelew-75506e72

    My apologies, I have updated. This role on the old site was correct.

    Private
    Nodari Support Team
    This reply has been marked as private.
    james.buckelew-75506e72

    This did not fix the issue. Elementor is currently on 2.9.14 as well.

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    Sorry for a delay.

    Something is wrong with the plugins. When I tried to open a header template, I got a message that Raven is disabled https://take.ms/hfUao , but it was activated.

    Please provide FTP credentials in the private reply to investigate the issue.

     

    Thank you.

    Regards.

    Private
    james.buckelew-75506e72
    This reply has been marked as private.
    james.buckelew-75506e72

    I’m not really sure why all the CSS is having so many issues. But this was all working initially. I did migrate over in the beginning our old site’s portal pages and information. But I’m not sure why that would have broken the CSS.

    james.buckelew-75506e72

    Any update with this.

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    Sorry for a delay.

    I see that page isn’t broken anymore https://take.ms/MSxuQ .

    Do you still have issues with it?

    Please let us know if you still need the assistance.

     

    Thank you.

    Regards.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login