#132899 not seeing icons

Landing Forums JupiterX WordPress Theme not seeing icons

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • yasmina

    Good Morning,
    I am trying to put some icons in the header of my web page but some of them do not appear, others do, to see if you can take a look at me.
    The url of elementor of header is this: https://www.clinicadentalestefania.com/wp-admin/post.php?post=140&action=elementor#
    In header of this page you can see that the icons near to phone is not seeing.
    https://www.clinicadentalestefania.com/
    Thanks,

    Amir Rather Support Team

    Hi Yasmina

    The font awesome class that was added for the icons was incorrect I changed it to fa instead of fas, please check now.

    Kind Regards

    yasmina

    ok, Great! another thing that i have seen is that in homepage i have put a video and you can see that the reproduction is not well, its like its stuck.

    thanks,

    Amir Rather Support Team

    Hi Yasmina,

    I don’t see the attached video you’re referring to, please kindly reattach it or use https://monosnap.com/

    Regards

    yasmina

    The homepage cointain a video (Remmeber that you have to log in because we have the website in maintenance mode).

    you can see here–> https://monosnap.com/file/ibSSI7R7kONAEIUj1bJZU3wHrtTFdb (this is a screenshot but the image that you will see is a video).

    The link is–> https://www.clinicadentalestefania.com/

    Nodari Support Team

    Hi Yasmina

    Well, I see the problem but it’s not the theme issue, it’s your video, here you can see how badly it’s working: https://www.clinicadentalestefania.com/video/video.mp4

    choose better video file and it will work 🙂

    Regards

    yasmina

    ok, thanks.

    another thing, I have seen that the logo in mobile is not seeing. I want the same logo in desktop, tablet and mobile, this is why i have put the logo in “Customizer” only in “Primary logo” because i want this logo to all page. I have a header and i have put in “Choose logo” “Primary” in desktop, tablet and mobile and i dont know why is not working. I attach you an image.

    The url of header section–>https://www.clinicadentalestefania.com/wp-admin/post.php?post=140&action=elementor#

    Thanks,

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Yasmina,

    After the recent update of Elementor, this issue is showing up on some websites. In order to resolve it, I chose the same logo that you chose as your primary logo in Customizer -> Logos and then assigned the Mobile logo to your tablet and mobile size of the Site Logo Element. Please check now.

    Bests

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login