#106309 Portfolio Carousel not displayed on Firefox

Landing Forums Jupiter WordPress Theme Portfolio Carousel not displayed on Firefox

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • X-Project

    Hello,

    We have noticed that the “Portfolio Carousel” of our website is not displayed anymore wen visited through Firefox. It works for Chrome, Safari, Edge, Opera and used to work too on Firefox.

    Honestly we don’t even know where to start on this one… Some idear how we can make it work?

    Tanks for your time

     

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    Please provide us with wp-admin login details and the link to the page with the Portfolio Carousel in the private reply https://prnt.sc/qr3w3e to check the issue.

    Thank you.

    Regards.

    Private
    X-Project
    This reply has been marked as private.
    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    I checked in Firefox and the carousel is working https://prnt.sc/ztswm1 .

    Can you show a screenshot from your side?

     

    Regards.

    X-Project

    Hello,

    Here are the printscreens you asked for :

    Firefox : https://prnt.sc/zu4b9y 

    https://prnt.sc/zu52if

    Chrome: https://prnt.sc/zu4m1d

    We also noticed that sometimes it shows up. I made the following test:

    1. refreshed the page show above on firefox 10x without the inspector and the Carousel was never shown
    2. refeshed the page shown above on firefox multiple times with inspector and sometimes it shows and sometimes not. It tends to be in series which means that if the Carousel is shown its more likely that after the refesh its still there and wen its not shown its more likely to not be there after the refresh.
    3. Wen the Carousel is shown with inspector on, I close inspector, refresh page and Carousel is gone. Tested this 10 times
    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    Sorry for a delay.

    I was able to replicate the issue when reloaded the page.

    Could you please provide FTP credentials for investigation?

     

    Thank you.

    Regards.

    Private
    X-Project
    This reply has been marked as private.
    Private
    Tatyana Hutsol Support Team
    This reply has been marked as private.
    X-Project

    Hello,

    It seams to work on my side now too. You don’t happen to have identified which plug-in was the origin?

    Thx for your help !

    Tatyana Hutsol Support Team

    Hello,

     

    Unfortunately I couldn’t identify the plugin.

    Glad to hear it’s working on your side too.

    Best regards.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login