#138288 Post Carousel not working correctly

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Post Carousel not working correctly

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Serhat Ozkan

    Hello,
    I want to make a Portfolio Carousel with JupiterX’s Post Carousel plugin. In the first picture you can see the picture I made with Elementor. It looks good here.
    The second image is the shape that appears on the page. Even though I set 4 columns, only one column appears. Also, the arrow keys don’t work. But everything works fine in Elementor screen. What could this be due to?

    Thanks

    Nodari Support Team

    Hi Serhat

    I just browsed all the pages on the site but unfortunately, I can’t see the problem in action, Serhat, please provide a link to the page to check it

    Regards

    Private
    Serhat Ozkan
    This reply has been marked as private.
    Serhat Ozkan

    You can see this plugin at the bottom of the page. Portfolio carousel with products.

    Amir Rather Support Team

    Hi there

    Please make sure the “Improve Assets Loading” option in Elementor Settings is set to Inactive https://take.ms/KPPrr

    I did this on my test case and then after a hard reload(http://take.ms/p9ced) the Post Carousel showed correctly.

    Please try and let me know.

    Regards

    Serhat Ozkan

    Hi Amir,
    As you said, when the “Improve Assets Loading” feature was Inactive, the problem was solved.
    It works fine this way as long as there are no issues elsewhere 🙂

    Thank you Amir and Nodari

    Amir Rather Support Team

    You’re most welcome Serhat 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login