#131348 Radio Filter Type & Indexer Counters

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Radio Filter Type & Indexer Counters

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • antoine.moutinho-a7f52911

    Hello,

    On product search pages, radio type filters do not work. Other types, like checkbox work fine.
    The theme and plugins are up to date.
    Is there a known bug at this level?

    In addition, for all types of filters, Indexer Counter does not work either. Despite having followed the procedures correctly, and having clicked on the red button “INDEX FILTERS”.

    Thanks for your help.

    Amir Rather Support Team

    Could you please send over your site URL and administrative WordPress access(in a private reply) so we can check what might be going on in the backend? We’ll need permission to debug this.

    Private
    antoine.moutinho-a7f52911
    This reply has been marked as private.
    Amir Rather Support Team

    Hi There

    I see no Services selected in the Category Listing here https://take.ms/egKYi thus showing 0 against very service here https://take.ms/i8W5d

    For the Filter to work the Listing Post should have the information provided.

    Regards

    Private
    antoine.moutinho-a7f52911
    This reply has been marked as private.
    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Antoine,

    Sorry for the delayed response. After carefully reviewing the issue, we realized that it’s not a theme issue as the same problem happens when you switch off the Jupiter X theme and Jupiter X Core plugin. I asked Crockoblock to check this issue to make sure it’s not a bug on their side. If they realize that it’s not a bug, it would be certainly a configuration issue. In this case, since it’s all about third-party plugins, I’m afraid we can’t help that much. Although this plugin is bundled with our theme, we are not the authors of these plugins and your case is truly complex. It’s better to either provide a license of Jet Smart Filter and ask their exclusive support to check this, or ask this question through their community page here:

    https://www.facebook.com/groups/CrocoblockCommunity/

    Thanks for your understanding and patience all this time.

    Best regards

    antoine.moutinho-a7f52911

    Thanks for your feedback
    I’ll wait and see if Crocoblock gives you that answer
    Tell me if you have any news
    Thank you

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Antoine,

    They responded that it’s not a known bug and perhaps it’s missing a configuration somewhere. In this case, it’s better to contact them directly. You can reach out to them through the community page (I shared the link on my previous reply) or from the chat window here:

    https://crocoblock.com/plugins/jetsmartfilters/

    Bests

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    I’ve got an update from Crocokoblock team. Apparently, in this case, if we disable the Indexer functionality, the issue will be resolved. I deactivated the Indexer for that Radio filter box on Elementor editor while editing your category template and the issue was resolved. AFterwards, when I activated the Indexer again, the issue was still resolved. Not sure why.

    Hope it helps 🙂

    antoine.moutinho-a7f52911

    Thank Mohsin, Radio filter box work properly ! 😀

    For the Indexe Counter problem, do you think the caching features can have an impact on this? I am using a LiteSpeed Cache v4.4

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    It is possible, yes. For further investigation, I strongly recommend you to contact Crockoblock support over the chat window on their website. (shared the link above).

    Bests

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login