#130628 Revolution Slider items don’t display

Landing Forums Jupiter WordPress Theme Revolution Slider items don’t display

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • Sylvia Faasse

    Hey team,

    On the website http://www.martinschelstraete.com I’m using the build-in plug-in Revolution Slider. I’ve created a slide for the homepage but not all items in the slide show up, find attached screenshot. It shows back-end in the preview in Rev Slider, but not front-end on the website. Can you help me out?

    Cheers, Sylvia

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Sylvia,

    You had the opening HTML tags inside your text area and button text but you didn’t close them. ( <i> tag and <center> tag). I closed them and the issue is now resolved.

    Bests

    Sylvia Faasse

    Hi Mohsin,

    Oh shit, stupid me! Thanks for that and sorry to bother you!

    Cheers, Sylvia

    Private
    Sylvia Faasse
    This reply has been marked as private.
    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    Hi Sylvia,

    Same issue there too. Please check my screenshot. It’s now issued.

    Bests

    Sylvia Faasse

    Hey Mohsin,

    Thanks for that. It’s weird though cause when I checked the HTML brackets were all there. Anyways, thanks for your help again.

    Cheers, Sylvia

    Mohsin Al-Rabieai Support Team

    You are most welcome 🙂

    We would greatly appreciate it if you could please share your experience in using our product and the support you’ve received. You can quickly do so by going to the “Downloads” tab in Themeforest. Thank you on behalf of the whole Artbees Team!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login