#136213 Slider module showing blank

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Slider module showing blank

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Sam

    Hi, I’m currently using a slider module on Elementor for the Hero section of the website (homepage) and noticed that most of the time when I open up the website I get a blank section. Right now if you visit designmaster.ca using the credentials I provided, you’ll see that it’s a huge blank area with a horizontal scroller.

    I have included a screenshot of what the issue looks like.

    Please note that I made sure to increase WP memory however that didn’t have any effect.

    Thank you

     

    Amir Rather Support Team

    Unfortunately, the WP Login details you have provided don’t seem to work.

    Error: The username dev is not registered on this site. If you are unsure of your username, try your email address instead.

    Please kindly recheck them and provide working details.

    Waiting for your reply 🙂

    Sam

    My apologies, I copied and paste the wrong credentials, please use the one below:

    user: dev

    pass: Fq!111FxOj36Z5&oSJkZ1)Bi

     

    Cheers

    Amir Rather Support Team

    Hi there!

    I added the Height and Width values to the Slider for all Screen types,

    Please check now.

    Regards

    Sam

    Thank you very much for the quick support. I see the issue is gone now, will monitor it and see how it plays out.

    Many thanks!

    Amir Rather Support Team

    You’re most welcome 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login