#79781 Slider Revolution – Chrome problem

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Slider Revolution – Chrome problem

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • Zsolt Ilia

    Hey!

    I’m using the latest Jupiter X with elemetor 2.9.14, Slider revolution 6.2.21. In Chrome the Slider revolution doesent load on the main page. In edge and firefox it works perfectly fine. Can you please help me toi find out a solution for this problem?

     

    Thanks in advance,
    Cheers,
    Zsolt

    Nodari Support Team

    Hey there

    Im using chrome and I can clearly see slider revolution on your homepage, take a look here:

    Zsolt Ilia

    I attached a screenshot from chrome infocard + the actual main page of the site. It’s strange ehy I can’t see the slider in chrome. Any idea?:)

    Thanks in advance,
    Cheers,
    Zsolt

    Nodari Support Team

    Zsolt, here is another proof that it’s working without a problem: https://www.loom.com/share/17464d58ab0d46dd8a8f8b14eff15b91

    Can you please try from the different machines? also, make sure you are not using any browser extension, try Incognito mode instead

    Zsolt Ilia

    Yepp, one of the browser extensions caused the problem. In incognito mode it works fine. Thanks for the fast reply! Have a lovely day! Cheers!

    Nodari Support Team

    That’s it, you are welcome Zslot

    Have a great day 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login