#80816 Template & Theme Builder Not displaying Per Customization

Landing Forums JupiterX WordPress Theme Template & Theme Builder Not displaying Per Customization

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • Lisa berte

    Hello, I’ve worked with Jupiter X on many websites but having a tough time successfully assigning the header and sticky header to this new site. Though in the customization both are setup to deliver accordingly; header = global header and sticky header = sticky header. I even manually update the homepage page to override global settings and still not working properly.

    I’ve also added Elementor Pro for theme builder with the products on the site. I’ve setup and tested several theme builders (single, single post & single page assuming I was using the wrong template type) to display the products. You will see the theme builder does deliver the individual product and details but not on any actual live product pages.

    sample product page: https://www.labmediadesigns.com/guitartest/product/zebra-vc80/

    There is toolset being used but after a lot of research the two work well together. Any suggestions on how to resolve?

    Thank you!! Lisa

    Nodari Support Team

    Hello Lisa

    The problem is display conditions you are using in the templates https://prnt.sc/ueq0w2 it’s not necessary when you add them from the appearance > customize > header
    So, please consider if you are using them in the templates they must be removed, I just removed it from the header template

    Let me know if it helped 🙂

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login