#133073 Updated theme breaks site

Landing Forums The Ken WordPress Theme Updated theme breaks site

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • Mark Narusson

    Hi there

     

    It’s running an older version of the Ken theme on an older WordPress instal with a modified Visual Composer plugin – all of which you guys added when you last looked at the site maybe a year ago.

     

    I need to update all of the above but when I tried it broke the site. Please can you take a look and fix if necessary or advise

     

    Thanks

    Mark

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    Please provide us with FTP (FTP host, FTP user, FTP password, FTP port) login details to your site in the private reply https://prnt.sc/qr3w3e to check the issue.

    Thank you.

    Regards.

    Private
    Mark Narusson
    This reply has been marked as private.
    Private
    Mark Narusson
    This reply has been marked as private.
    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    I’ve updated the theme and the WPBakery Page Builder (Modified Version) plugin to the latest version.

    Please clear the cache and check the site.

     

    Regards.

    Mark Narusson

    Thanks.

     

    Now that I’ve update WordPress to the latest version many of the images have disappeared?

     

    Please advise

     

    Thanks

    Mark

    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    I’ve added this CSS code in Theme Settings > Custom CSS:

    .mk-animate-element {
    opacity: 1;
    }

    Please check the site now.

     

    Regards.

    Private
    Mark Narusson
    This reply has been marked as private.
    Alexander Hutsol Support Team

    Hello,

    Could you please specify what exactly wrong on the mentioned page? Show us the screenshot for a better understanding.

    As for the widgets, please check the Appearance > Widgets > Inactive Widgets section https://i.imgur.com/jxC76Nx.png and re-add the needed ones to the appropriate Footer Column widget areas.

     

    Regards.

    Mark Narusson

    I’ve fixed it now thanks

     

    Mark

    Amir Rather Support Team

    You’re most welcome Mark 🙂

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
You must be logged in to reply to this topic.
Login