#50794 YouTube Video not Showing with Fallback Image on Mobile

Landing Forums JupiterX WordPress Theme YouTube Video not Showing with Fallback Image on Mobile

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Gabriel

    Hi! I’m working on this page https://thevoiceoftheuterus.com/intensivo-17-de-mayo/

    On the second video there’s a fallback image seted up. Strangely when I go to mobile version (not on Elementor constructor, when I inspect it as mobile or when I see it on my mobile phone) that element goes to a 404. On desktop works perfectly.

    Any solution please πŸ™‚

    Thanks in advance!

    Regard.

     

    Nodari Support Team

    Hi Gabriel

    hm, I can’t reproduce the problem on my side, I tried it on my android phone and its working normally here is the screenshot: https://prnt.sc/rek31u

    Can you please try it again?

    Gabriel

    Hi! Check the video I recorded please here https://we.tl/t-DcjEYYtSIN

    There you can see the problem live πŸ™

    Thanks!

     

    Gabriel

    Now also not working on desktop πŸ™

    Gabriel

    Nodari, sorry for so many replies.

    I just took out the overlay image because it didn’t work and I need that site online now.

    But, if you can reproduce that same example in a test page I’ll aprecciate it very much since I need to use overlay images in future sections

    Thanks for all πŸ™‚

    Nodari Support Team

    Hi Gabriel

    Thank you for video, now I know how to replicate the problem but differently from your site I was not able to replicate it on my side, it’s not happening with me, can you give me permission to start a new page and test it? i will not publish the page

    Gabriel

    Nodari… I reply you on the other topic since the problem is major πŸ™

    Private
    Nodari Support Team
    This reply has been marked as private.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic. Login